Partner login

Nørre-Snede Sten- og Billedhuggeri

Bjarne Pedersen

Fællesvej 20,
8766 Nørre-Snede
Tlf. +45 75 77 20 30
Fax +45 75 77 20 23
Mob +45 23 73 19 21

E-mail:
noerresnede@stenhuggeri-as.dk

 

 

Åbningstider:

Man - Fre 10.00 - 16.30

Eller efter aftale. 

 

Nørre-Snede Sten- og Billedhuggeri - en afdeling i Danske Stenhuggerier

Når man besøger stenhuggeriet i Nørre-Snede vil man opleve en moderne virksomhed, hvor man kan få inspiration og rådgivning til spændende moderne løsninger med udgangspunkt i det individuelle behov, uanset om man søger en gravsten, vandkunst, belægning eller måske figurer.

Danmarks største udstilling af gravsten


Stenhuggeriet ligger i umiddelbar forbindelse med virksomhedens hovedsæde, hvor Danske Stenhuggerier har produktionen af gravsten fra blokke, der modtages direkte fra egne stenbrud på Bornholm eller fra samarbejdspartnere og leverandører i Europa og fra oversøiske destinationer. Stenene fra Nørre Snede distribueres herfra til den landsdækkende kæde af stenhuggerier og gravstensforretninger , som er en del af Danske Stenhuggerier. Læs mere om de bornholmske stenbrud her

Den afgørende samtale

Når der skal vælges gravsten er det vigtigt, at få en god dialog med stenhuggeren om afdøde og det behov man har som pårørende, til at mindes. Det er gennem vore minder vi finder styrken til at bearbejde tabet af en nær slægning eller ven, så vi kan leve videre. Vore minder er dyrebare og en del af selve vores identitet. Det er herfra vores verden går. Gravstenen bliver i den forbindelse til et fysisk sted hvor vi har gemt noget af vores egen historie og afgørende for, at forstå os selv i en svær situation.


Den moderne stenhugger

Gravsten udhugges efter gamle håndværksmæssige arbejdsmetoder, men selv hos stenhuggeren har de moderne tider indfundet sig. Stenhuggeren kan tilbyde at udarbejde inskriptionen digitalt på et billede af stenen, så man får mulighed for at vurdere flere alternativer eller måske inddrage flere af de pårørende i beslutningsprocessen.