Partner login

Aalborg Stenhuggeri

Diana Pedersen

Vesterbro 42-44
9000 Aalborg, 
Tlf. +45 98 12 33 00,  
Fax. +45 98 11 63 63

E-mail:
aalborg@stenhuggeri-as.dk

 

Åbningstider:

Man-Fre 10.00 – 16.30,  (fredag til 16:00)

samt lørdag 10:00 – 13:00

eller efter aftale

Aalborg Stenhuggeri – det lokale kendskab

Diana Bay-Smidt fra Aalborg Stenhuggeri er lokalt forankret i Aalborg. Og gennem en hel generations arbejde med gravsten til områdets kirkegårde giver dette en god indsigt i områdets traditioner og sædvaner inden for kirkegårds kulturen. Til stor hjælp for vore kunder når den rigtige gravsten skal vælges.

Inspirationen udefra

Aalborg Stenhuggeri er en del af Danske Stenhuggerier og dette betyder for vore nordjyske kunder, at stenhuggeriet altid er klar med nye tendenser og muligheder til fornyelse på kirkegårdene.

Den vigtige samtale

Besøg Aalborg stenhuggeri, hvis De ønsker en professionel betjening, hvor der tages udgangspunkt i det behov de pårørende har for at mindes afdøde. Gravstenen skal stå, som værdig minde over en mistet slægtning eller ven og den fortrolige samtale med bestyreren er derfor helt afgørende for, at resultatet bliver rigtigt.

Indendørs udstilling

Ny indendørs udstilling, se på gravsten og tilbehør i vores store udstilling.

Ny elektronik gør sit indtog.

Hos Aalborg Stenhuggeri tilbyder vi at udføre inskriptionen på et billede af den valgte sten, ved hjælpe af computer. Det kan gøre det lettere at vælge mellem to sten, men også være en måde at involvere flere pårørende, f.eks. ved at sende oplægget via e-mail inden man træffer den endelige beslutning. Design din egen gravsten, næsten alt kan laves efter ønske.

Kom og få en unik oplevelse

Andre produkter

Vedrørende andre produkter, henviser vi til vores afdeling i Nørresundby, som er specialister og kan lave alt inden for bordplader, belægning, fliser, trapper, vandkunst, havepynt og reparations opgaver.