Partner login

Slagelse Stenhuggeri - Brinkløvs Eftf.

Lotte Laursen

Korsørvej 20 A
4200 Slagelse
Tlf. +45 58 52 05 42

E-mail:
slagelse@stenhuggeri-as.dk

 

 

NYHED

Vi har indrettet en stor indendørs udstilling med inspiration til gravsten og gravstedsanlæg. Se billeder fra udstillingen (Klik her)

 

 

Åbningstider:

Man - Fre 11.00 - 16.30

Lørdag efter aftale. 


Danske Stenhuggerier - Slagelse
har også indendørs udstilling i Gørlev.


Ring på 58 52 05 42
og lav en personlig aftale.

Gørlev udstilling:

Algade 17, 4281 Gørlev
 

 

Salg af gravsten i Slagelse siden 1881
 
Slagelse Stenhuggeri - Brinkløvs Eftf. er en af Slagelses første erhvervsvirksomheder, grundlagt i 1881 og det forpligter naturligvis. Køb af gravsten kan være en vanskelig beslutning og der findes mange løsningsmuligheder. Hos Slagelse Stenhuggeri er man sikker på et bredt udvalg af både traditionelle og moderne gravsten samt en professionel vejledning.
 
Gravsten drejer sig om minder

Vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, så stenen bliver et individuelt mindesmærke over afdøde. Derfor er det vigtigt, at vi få en god dialog om afdøde og det behov man som pårørende har, til at mindes. Det er gennem vore minder, at vi finder styrken til at bearbejde tabet af en nær slægtning eller ven, så vi kan leve videre. 

Danske Stenhuggerier følger med tiden

Det kan være vanskeligt at forestille sig det færdige resultat af, hvordan gravstenen kommer til at se ud. Derfor tilbyder vi at udføre et vejledende digitalt design af inskriptionen på et billede af den valgte gravsten. Designet kan sendes pr. e-mail til pårørende, som skal være involveret i beslutningen. Dette sikrer, at alle i familien forstår, hvad det er for en løsning man har valgt.