Find lokalt stenhuggeri

Danske stenhuggerier i Esbjerg - Hos Sanne Meilandt

Tlf: +45 75 18 08 07
Tidligere Gudnason Granit. Nu en del af Danske Stenhuggerier.
Vi har et godt udvalg af gravsten, kistesten, urnesten og plænesten, der er tilpasset til kirkegårdene i Esbjerg og omegn.

Er du på udkig efter en individuel gravsten, har vores stenhugger i Nørregade også stor erfaring med at lave special tilpassede gravsten. Vores gravstens forretning ligger centralt i Esbjerg. Kig forbi afdelingen, eller lav en aftale om en uforpligtende rådgivning omkring valg af gravsten.
Adresse
Nørregade 82
6700 Esbjerg
tlf: +45 75 18 08 07
esbjerg@stenhuggeri-as.dk
  
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Åbningstider:

Åben efter aftale, vi henviser til vores afdeling Storegade 166.

 

Sanne Meilandt

Gravstenen er mindernes holdeplads

 
Vores erfaring er, at langt de fleste mennesker bruger gravstedet og gravstenen til at mindes det menneske, der er gået bort. I nogle tilfælde har vi endda oplevet, at pårørende kontakter os mange år efter dødsfaldet og ønsker en sten – fordi de valgte den fra i sin tid, men slet og ret mangler et sted, hvor de kan gå hen og mindes.
 
Af samme årsag sætter vi også en stor ære i at hjælpe dig med at finde gravstenen, der giver dig ro – fordi du ved, at den ærer afdøde.
 
Der er mange muligheder for skrifttyper, motiver, porcelænsbilleder og anden dekoration af gravstenen. Derfor anbefaler vi dig at besøge en af vores Esbjerg-afdelinger og få hjælp af en af vores medarbejdere.
 
Ønsker du at forberede noget hjemmefra – eller helt selv at designe gravstenen – har vi udviklet en online gravstensdesigner. For dig betyder det, at du har mulighed for at designe gravstenen til din kære – eller til at danne dig et overblik over alle dine muligheder.

Efterfølgende vælger du, om du vil indhente et tilbud online, eller om du vil tage designet med til din stenhugger i Esbjerg.

 
Du finder vores online gravstensdesigner via linket her: Gå til gravstensdesigner »
Eller kontakt en af vores afdelinger i Esbjerg og hør nærmere om, hvordan vi hjælper dig med at finde det helt rette design.
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866