Find lokalt stenhuggeri

Jerne Stenhuggeri hos Sanne Meilandt - Esbjerg Øst

Sanne Meilandt, Tlf: +45 75 12 28 77
Jerne Stenhuggeri - altid med kunden i fokus
En ny gravsten skal ikke altid tage sit udgangspunkt i granitten. Hos Jerne Stenhuggeri, er det samtalen med de pårørende og det behov de har for at mindes, som afgør hvordan stenen skal se ud. Gravstenen skal hjælpe de pårørende med at huske de gode minder og derved hjælpe dem videre i det liv som skal leves sammen med de levende. Minder er noget af det vigtigste vi har. De er en stor del af vores identitet.
Adresse
Storegade 166-168
6705 Esbjerg Ø
tlf: +45 75 12 28 77
jerne@stenhuggeri-as.dk
Har personlig betjening
 
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Åbningstider:

Man - Tor    11.00 - 16.30
Fre 11.00 - 15.30                
- eller efter aftale.

På grund af kursus er afdelingen lukket tirsdag d. 5/7.


 

Sanne Meilandt

Gravsten i Esbjerg – find den rette hos Danske Stenhuggerier

 
Hos Jerne Stenhuggeri eller vores afdeling i Nørregade får du personlig betjening af vores empatiske og erfarne stenhugger. Det er din tryghed for, at du får valgt netop den gravsten, der er i afdødes ånd.
 
Mulighederne for det design, gravstenen får, er uendeligt mange. Ved at besøge et af vores stenhuggerier i Esbjerg får du fra start vejledning, så det bliver mindre uoverskueligt for dig.
 
Måske har du allerede en idé om, hvordan gravstenen skal se ud. I det tilfælde er du ligeledes meget velkommen til at besøge vores afdelinger i Esbjerg og fortælle om dine tanker.
 
Har du ikke mulighed for at mødes inden for vores normale åbningstid, ringer du blot til den afdeling, der er nærmest dig. Så finder vi sammen et tidspunkt, hvor det passer dig.

Gå til Danske Stenhuggerier - Esbjerg »

Gravstenen er mindernes holdeplads

 
Vores erfaring er, at langt de fleste mennesker bruger gravstedet og gravstenen til at mindes det menneske, der er gået bort. I nogle tilfælde har vi endda oplevet, at pårørende kontakter os mange år efter dødsfaldet og ønsker en sten – fordi de valgte den fra i sin tid, men slet og ret mangler et sted, hvor de kan gå hen og mindes.
 
Af samme årsag sætter vi også en stor ære i at hjælpe dig med at finde gravstenen, der giver dig ro – fordi du ved, at den ærer afdøde.
 
Der er mange muligheder for skrifttyper, motiver, porcelænsbilleder og anden dekoration af gravstenen. Derfor anbefaler vi dig at besøge en af vores Esbjerg-afdelinger og få hjælp af en af vores medarbejdere.
 
Ønsker du at forberede noget hjemmefra – eller helt selv at designe gravstenen – har vi udviklet en online gravstensdesigner. For dig betyder det, at du har mulighed for at designe gravstenen til din kære – eller til at danne dig et overblik over alle dine muligheder.

Efterfølgende vælger du, om du vil indhente et tilbud online, eller om du vil tage designet med til din stenhugger i Esbjerg.

 
Du finder vores online gravstensdesigner via linket her: Gå til gravstensdesigner »
Eller kontakt en af vores afdelinger i Esbjerg og hør nærmere om, hvordan vi hjælper dig med at finde det helt rette design.
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866