Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Nykøbing Mors

Velkommen hos din lokale erfarne stenhugger

Tradition og fornyelse
Billed- og Stenhugger Steen Jensens stenhuggerværksted på N.A. Christensensvej har gennem generationer været toneangivende i området inden for individuelle og personlige gravminder, udført som unika i hånden. Det har været et særkende for mange af de monumenter, som Steen Jensen har udviklet, at inskriptionens typografi ligeledes er udført som håndarbejde, der er tilpasset den konkrete sten og tekst.
Det er fortsat enten Torben Sloth eller stenhuggeren selv, du taler med i forretningen, og her er også mulighed for at se et bredt udvalg af de nyskabende og smukke gravminder, som området er blevet forvænt med.

De skandinaviske materialer
Stenhuggeren arbejder ofte i de skandinaviske granitter, der er kendetegnede ved at være særligt egnede til gravsten. Fordi materialerne kommer fra vort eget geografiske område, er de stærke og modstandsdygtige i vort krævende vinterklima med vekslende tø og frost. Især de danske granitter, fra vores egne stenbrud på Bornholm, anvendes ofte, da de udover at være teknisk velegnede, findes i fire smukke granittyper, som har kunnet ses på vore kirkegårde gennem århundreder. Steen Jensen er faglært granithugger og uddannet på Bornholm i 1967.

Formidler af dansk kirkegårdskultur
Som medlem af Foreningen for Kirkegårdskulturs bestyrelse bruger stenhuggeren endvidere sit indgående kendskab til fag og tradition til at se fremad, så det sikres, at nye afdelinger på kirkegården, og de deraf afledte nye typer af gravminder, kan blive relevante og meningsfulde for de næste generationer.

Torben Sloth

N.A. Christensensvej 41
7900 Nykøbing M.

Tel: +45 97 72 28 17
nykoebingmors@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 16.00
Fredag: 10.00 - 16.00

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.