Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Nørre snede

Nørre Snede Sten- og Billedhuggeri - en afdeling i Danske Stenhuggerier

Når du besøger stenhuggeriet i Nørre Snede, vil du opleve en moderne virksomhed, hvor du kan få inspiration og rådgivning til spændende moderne løsninger med udgangspunkt i de individuelle ønsker, uanset om du søger en gravsten, vandkunst, belægning eller måske figurer.

Danmarks største udstilling af gravsten
Stenhuggeriet ligger i umiddelbar forbindelse med virksomhedens hovedsæde, hvor Danske Stenhuggerier har produktionen af gravsten fra blokke, der modtages direkte fra egne stenbrud på Bornholm eller fra samarbejdspartnere og leverandører i Europa og fra oversøiske destinationer. Stenene fra Nørre Snede distribueres herfra til lokale stenhuggerier og gravstensforretninger, som er en del af Danske Stenhuggerier.

Den afgørende samtale
Når der skal vælges gravsten, er det vigtigt at få en god dialog med stenhuggeren om afdøde, og det behov du har som pårørende, til at mindes. Det er gennem vore minder vi finder styrken til at bearbejde tabet af en nær slægtning eller ven, så vi kan leve videre. Vore minder er dyrebare og en del af vores identitet. Det er herfra vores verden går. Gravstenen bliver i den forbindelse til et fysisk sted, hvor vi har gemt noget af vores egen historie, og er afgørende for at forstå os selv i en svær situation.

Den moderne stenhugger
Gravsten udhugges efter gamle håndværksmæssige arbejdsmetoder, men selv hos stenhuggeren har de moderne tider indfundet sig. Stenhuggeren kan tilbyde at udarbejde inskriptionen digitalt på et billede af stenen, så du får mulighed for at vurdere flere alternativer eller til at inddrage flere af de pårørende i beslutningsprocessen, da designet kan deles via mail.

Jan Skærlund

Fællesvej 20
8766 Nørre Snede

Tel: +45 75 77 20 30
ns@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 16.00
Fredag: 10.00 - 15.30

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.