Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Esbjerg Jerne 

Jerne Stenhuggeri - altid med kunden i fokus

Hos Danske Stenhuggerier i Jerne er Sanne Meilandt klar til at tage imod dig med kompetent rådgivning og vejledning, så den helt rigtige gravsten vælges. Det er din tryghed for, at du får valgt netop den gravsten, der er i afdødes ånd.

Vores erfaring er, at langt de fleste mennesker bruger gravstedet og gravstenen til at mindes det menneske, der er gået bort. I nogle tilfælde har vi endda oplevet, at pårørende kontakter os mange år efter dødsfaldet og ønsker en sten – fordi de valgte den fra i sin tid, men slet og ret mangler et sted, hvor de kan gå hen og mindes.

Mulighederne for det design, gravstenen får, er uendeligt mange. Ved at besøge et af vores stenhuggerier i Esbjerg får du fra start vejledning, så det bliver mindre uoverskueligt for dig. Som noget nyt tilbyder vi nu også genbrugsgravsten, som du kan se i vores udstilling.

En ny gravsten skal ikke altid tage sit udgangspunkt i granitten. Hos Jerne Stenhuggeri er det samtalen med de pårørende, og det behov I har for at mindes, som afgør hvordan stenen skal se ud. Gravstenen skal hjælpe de efterladte med at huske de gode minder, og derved hjælpe dem videre i det liv, som skal leves sammen med de levende. Minder er noget af det vigtigste, vi har. De er en stor del af vores identitet.

Måske har du allerede en idé om, hvordan gravstenen skal se ud. Sammen udvikler og designer vi mindestenen ud fra ønsker til granit, inskriptioner og dekoration. Designet bliver lavet digitalt, så det kan deles via mail med andre pårørende, som skal være med i beslutningsprocessen.

Har du ikke mulighed for at mødes inden for vores normale åbningstid, ringer du blot til den afdeling, der er nærmest dig. Så finder vi sammen et tidspunkt, hvor det passer dig.

Ønsker du at forberede noget hjemmefra – eller helt selv at designe gravstenen – har vi udviklet en online gravstensdesigner. For dig betyder det, at du har mulighed for at designe gravstenen til din kære – eller til at danne dig et overblik over alle dine muligheder.

Du finder vores online gravstensdesigner længere ned på denne side, og når du går ind på en af gravstenene.

Efterfølgende vælger du, om du vil indhente et tilbud online, eller om du vil tage designet med til din stenhugger i Esbjerg.

Sanne Meilandt

Storegade 166-168
6705 Esbjerg Ø

Tel: +45 75 12 28 77
jerne@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Mandag: 11.00 - 16.30
Tirsdag: 11.00 - 16.30
Onsdag: 11.00 - 16.30
Torsdag: 11.00 - 16.30
Fredag: 11.00 - 15.30

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.