Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Sønderborg

Sønderborgs eget stenhuggeri 

Etableret i 1879 kan Sønderborg Stenhuggeri om nogen kalde sig Sønderborgs egen forretning. Her er Michael klar til at tage imod dig, og du er garanteret, at stenhuggeren har et indgående kendskab til områdets kirkegårde og kender sædvaner, traditioner og klausuler.
Stenhuggerne fremstiller fortsat stenene i eget lokale værksted, og følger hver sten fra samtale med de pårørende, til den er sikkert opsat på kirkegården. 
Vi har fokus på klima og miljø og tilbyder nu også genbrugsgravsten, som du kan se i et område i udstillingen.

Gravsten bevarer minder
Samtalen med de pårørende om, hvordan de ønsker at mindes afdøde, er helt afgørende for den rigtige løsning. Hvis stenen kan reflektere minder og tanker om den, der er bortgået, er den en uvurderlig hjælp til at arbejde med sin sorg og smerte efter tabet af en ven eller et familiemedlem. Derfor må stenhuggeren tage sit udgangspunkt i afdøde, inden der kan sættes mejsel til stenen. 


Gravstensdesign
Det kan være svært at forholde sig til, hvordan det færdige resultat komme til at se ud. Stenhuggeren kan sætte inskriptionen ind på et billede af stenen, og på den måde vise om inskription og skriftmængde passer. Det kan også være en god hjælp, hvis man har svært ved at beslutte sig mellem to alternativer, eller ønsker at involvere andre i beslutningen, så kan man sende et designforslag af stenen via mail.

Nørrekobbel 15
6400 Sønderborg

Tel: +45 74 42 27 43
soenderborg@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Mandag: 11.00 - 16.30
Tirsdag: 11.00 - 16.30
Onsdag: 11.00 - 16.30
Torsdag: 11.00 - 16.30
Fredag: 11.00 - 15.30

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.