Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Slagelse

Salg af gravsten i Slagelse siden 1881

Slagelse Stenhuggeri - Brinkløvs Eftf., der er en af Slagelses første erhvervsvirksomheder, blev grundlagt i 1881, og det forpligter naturligvis. Køb af gravsten kan være en vanskelig beslutning, og der findes mange muligheder. Hos Slagelse Stenhuggeri er man sikker på et bredt udvalg af både traditionelle og moderne gravsten samt en professionel vejledning. Som noget nyt tilbyder vi nu også genbrugsgravsten, som du kan se i gravstensudstillingen.

Gravsten drejer sig om minder
Lotte Laursen er klar til at tage imod dig, og Lotte kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, så stenen bliver et individuelt mindesmærke over afdøde. Derfor er det vigtigt, at vi får en god dialog om afdøde og det behov, I som pårørende har, til at mindes. Det er gennem vore minder, at vi finder styrken til at bearbejde tabet af en nær slægtning eller ven, så vi kan leve videre. 

Danske Stenhuggerier følger med tiden
Det kan være vanskeligt at forestille sig det færdige resultat af, hvordan gravstenen kommer til at se ud. Derfor tilbyder vi at udføre et vejledende digitalt design af inskriptionen på et billede af den valgte gravsten. Designet kan sendes via mail til pårørende, som skal være involveret i beslutningen. Dette sikrer, at alle i familien er inddraget og orienteret om, hvilken løsning der vælges.

Lotte Laursen

Åbningstider

Mandag: 10.30 - 16.00
Tirsdag: 10.30 - 16.00
Onsdag: 10.30 - 16.00
Torsdag: 10.30 - 16.00
Fredag: 10.30 - 16.00

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.