Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Haderslev

Forsberg-Haderslev Stenhuggeri

Landsdelens største udvalg
Hos Forsberg-Haderslev Stenhuggeri tager Bent Lauridsen imod, og her finder du altid mindst 500 forskellige gravsten på den store og inspirerende udstilling. Her er sten fra Bornholm, fra Sverige og fra eksotiske lande med spændende og anderledes strukturer og farver. Findes det, findes det her.

De gode minder skal hjælpe os videre
Samtalen med de pårørende er vigtig for den rigtige løsning, der kan hjælpe med at bevare mindet over den person, som er gået bort. Derfor tager stenhuggeren gerne udgangspunkt i de pårørendes ønske om at mindes, når der skal vælges gravsten. Der er næppe noget vigtigere end vore minder. Dem kan vi ikke erstatte, eller købe for penge, og de er en afgørende faktor, når vi skal bearbejde vores sorg og komme videre i livet.

Lokal stenhugger og lokal produktion
Når du laver en aftale med Forsberg-Haderslev Stenhuggeri, taler du med stenhuggeren om løsningen. Sammen designer vi gravstenen, og vi fremstiller et digitalt design, som kan sendes via mail til andre pårørende, der skal inddrages i beslutningen om stenens materiale og udseende. Stenhuggeren udfører den på sit lokale værksted, og stenhuggeren opsætter stenen på kirkegården. Det sikrer en god og tæt dialog, og giver det bedst mulige resultat.

Bent Lauridsen

Ribelandevej 36
6100 Haderslev

Tel: +45 74 52 43 02
haderslev@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Mandag: 11.00 - 16.15
Tirsdag: 11.00 - 16.15
Onsdag: 11.00 - 16.15
Torsdag: 11.00 - 16.15
Fredag: 11.00 - 15.15

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.