Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Aarhus Viby

Velkommen til Viby Stenhuggeri

Gravsten bevarer minder
Sæt god tid af til besøget hos din lokale stenhugger i Viby. Samtalen med de pårørende om, hvordan de ønsker at mindes afdøde, er helt afgørende for den rigtige løsning. Hvis stenen kan reflektere minder og tanker om den, der er bortgået, er den en uvurderlig hjælp til at arbejde med sin sorg og smerte efter tabet af en ven eller et familiemedlem. Derfor må stenhuggeren tage sit udgangspunkt i afdøde, inden der kan sættes mejsel til stenen.

Gravstensdesign
Inden arbejdet med mindestenen kan begynde, tilbyder stenhuggeren en tæt dialog med de efterladte om, hvordan stenen skal udformes. Hvilket materiale skal den fremstilles i og hvilke inskriptioner og dekorationer, der skal være på stenen. Det kan være svært at forholde sig til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, men stenhuggeren kan sætte inskriptionen ind på et billede af stenen, og på den måde vise om inskription og skriftmængde passer. Det kan også være en god hjælp, hvis man har svært ved at beslutte sig mellem to alternativer, eller ønsker at involvere andre i beslutningen, og her kan man dele et billede af designet af stenen via mail.

Vi tilbyder hjemmebesøg
Hvis det foretrækkes, kommer vi gerne hjem til dig. Så kan vi i ro og mag i dine omgivelser tage den vigtige samtale om gravstenen til din kære. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi et tidspunkt at mødes, som kan passe for dig. 

Genbrugsgravsten
Vi har fokus på klima og miljø og tilbyder genbrugsgravsten. I Udstillingen i Viby kan du se et område med genbrugsgravsten, og du kan læse mere om genbrugsgravsten her på hjemmesiden. 

 

Bjarne Pedersen

Skanderborgvej 160
8260 Viby J

Tel: +45 72 20 72 51
viby@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Mandag: 12.00 - 16.30
Tirsdag: 12.00 - 16.30
Onsdag: 12.00 - 16.30
Torsdag: 12.00 - 16.30

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.