Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Kruså

Besøg vores inspirerende udstilling

Personligt præg på gravsten er mere og mere brugt. Gravstenen fortæller en historie om afdøde, og gravstensudsmykningen er andet end bare symbolik. Pårørende vælger ofte at fortælle, hvem personen var, og hvilken interesse afdøde havde, også for at ære afdøde.

Hos Danske Stenhuggerier - Kruså vil vi gerne være med til at fortælle historien om afdøde. En historie om afdøde er ikke en lang tekst med ord. Det kan være en lille dekoration, som fortæller en historie i sig selv. En lystfisker får en fiskestang på gravstenen, en golfspiller får en golfkugle eller en golfkølle. Den enkle dekoration fortæller bedre end ord, hvilke ting som betød noget i livet.

Vi tager os god tid til en snak med dig, og rådgiver gerne om både dekorationer og praktiske ting omkring dét, at skulle bestille en gravsten. Vi hjælper med at designe forslag til mindesten og inskriptioner, så stenen kommer til at afspejle den, du har mistet.

Møllevej 14, Holbøl
6340 Kruså

tlf: +45 74 60 84 86
krusaa@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Tirsdag: 12.00 - 16.30
Torsdag: 12.00 - 16.30

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.