Skip til indholdet

Kom og arbejd hos os i Danske Stenhuggerier

LEDIGE STILLINGER

Ingen ledige stillinger pt.

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Har du lyst til at arbejde i en vækstvirksomhed, som er landets største inden for fremstilling af personlige gravsten og mindesten med værksteder og afdelinger i hele Danmark og datterselskaber i Norge og Tyskland?

Vi har mange forskellige funktioner hos Danske Stenhuggerier. Her på siden kan du se og høre nogle af vores kolleger fortælle om netop deres område. 

Lad dig inspirere af Ulla, Lasse, Carsten og Per, hvis du gør dig overvejelser om at skifte job. Vi er en traditionsrig branche samtidig med, at vi udvikler og fornyer os som virksomhed. 

Danske Stenhuggerier har løbende brug for dygtige medarbejdere. Kunne det være noget for dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail til danske@stenhuggeri-as.dk 

En spændende hverdag, masser af muligheder og gode kolleger

Hos Danske Stenhuggerier er der mange muligheder for at finde netop de udfordringer på jobbet, som motiverer dig. Vi er en landsdækkende virksomhed med både produktion, værksteder, kørsel, administration og butikker.

Danske Stenhuggerier er bredt repræsenteret i hele landet, og når du arbejder hos os, får du gode kolleger, som er kendetegnede ved at være hjælpsomme og imødekommende.  

Der er høj anciennitet blandet medarbejderne i Danske Stenhuggerier. Det er ikke usædvanligt at skulle fejre kollegers 25 års og 40 års jubilæum. Virksomheden er privatejet og det er Carsten, der som 18 årig var med til at stifte virksomheden, som er direktør.

Hør mere om nogle af de stillinger, som er hos Danske Stenhuggerier i videoerne. Her fortæller kolleger inden for forskellige fagområder om deres funktioner og om, hvordan det er at arbejde hos os. 

Hos Danske Stenhuggerier har vi mange forskellige jobfunktioner

 • Stenhugger
 • Produktionsmedarbejder
 • Rådgiver
 • Bogholder
 • Lagerforvalter
 • Regionschef
 • Chauffør
 • Konsulent
 • Økonomimedarbejder
 • Lærling/elev
 • Værkstedsmedarbejder
 • Planlægger

Vi driver vores virksomhed med fokus på stærke værdier

"Danske Stenhuggerier har gennem snart fire årtier udviklet sig til at være den største naturstensvirksomhed i Danmark. Vi har vækstambitioner og vil fortsat være førende inden for vores område.
Vi har øget produktionen og sætter en ære i at fastholde og skabe arbejdspladser i Danmark, hvor der kan være plads til alle.

Vi tager ansvar for den næste generation af faglærte stenhuggere ved altid at have lærlinge ansat, og vi værner om miljøet ved at genanvende regnvand til vores produktion."

Carsten Christensen
Direktør / Partner og medstifter

Danske Stenhuggerier kan være en arbejdsplads for dig, hvis

- Du ønsker at arbejde i en vækstvirksomhed
- Du vil arbejde i en virksomhed med stærke værdier
- Du vil være en del af et hold
- Du trives på en arbejdsplads med plads til den enkelte
- Du søger en stabil arbejdsgiver med mange års virke 

Vi sørger for, at du kommer godt i gang i dit nye job hos os

- Du starter op med en grundig introduktion til dine opgaver
- Du får gode kolleger, som du kan sparre med 
- Du bliver en del af en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring
- Du bliver indbudt til sociale og faglige arrangementer
- Du bliver en del af en stolt branche i et af verdens ældste erhverv