Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Raadvad

Stenhuggeriet i Dyrehaven

Danske Stenhuggerier i samarbejde Raadvad Stenhuggeri
Raadvad Stenhuggeri er beliggende i smukke omgivelser på den gamle knivfabrik i Raadvad, ved Jægersborgs Dyrehave, hvor stenhuggermester Stig Andersen siden 1999 har drevet virksomheden. I samarbejde med Raadvad Stenhuggeri tilbyder Danske Stenhuggerier rådgivning i forbindelse med køb af gravsten, hvor vi mødes efter aftale i udstillingen i Raadvad.

Minderne bevares med en personlig gravsten
Gravsten bevarer minder om mennesker, og minder er noget af det mest værdifulde, vi har. Sæt derfor god tid af til samtalen om gravstenen, så vi sammen kan finde den helt rigtige sten, der afspejler jeres kære og bliver det helt rette mindested for jer.

Den vigtige beslutning
Det kan være svært at forestille sig det færdige resultat. Derfor tilbyder stenhuggeren at vise inskriptionen digitalt på et billede af gravstenen via computer. Så kan man se alternativer, eller man kan sende forslag til andre pårørende via mail.

Anne Stampe

Raadvad 40
2800 Konges Lyngby

Tel: +45 39 69 40 21
gladsaxe@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åben efter aftale

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.