Find lokalt stenhuggeri

Danske Stenhuggerier - Fredericia v. Vibeke Engelsen

Vibeke Engelsen, Tlf: +45 75 95 90 11

Her er Vibeke Engelsen

Vibeke er klar til at tage imod dig i vores afdeling i Fredericia
Danske Stenhuggerier - Fredericia

Besøg en helt anderledes udstilling af gravsten på Vejlevej.
Her har stenhuggeren med behørig respekt for kirkegårdskulturen i området, udført en inspirerende og tidssvarende udstilling af gravsten fra enkle plænesten til personlige monumenter. Tag god tid til en dialog med stenhuggeren om afdøde, så der kan findes en løsning der kan bevare minder om den man har mistet.


Se inskriptionen blive til.
Det er muligt at se inskriptionen digitalt på sten via computerskærm. Så man kan vurdere de forskellige forslag og danne sig et bedre indtryk af, om løsningen passer til behovet. Stenhuggeren sender også gerne forslaget til øvrige familiemedlemmer, som man ønsker at involvere i beslutningsprocessen, via e-mail.
Adresse
Vejlevej 53
7000 Fredericia
tlf: +45 75 95 90 11
fredericia@stenhuggeri-as.dk
Har personlig betjening
Har indendørs udstilling m. personlig betjening
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Åbningstider:

Afdelingen holder lukket:
Torsdag den 9. juni
Mandag den 13. juni
Onsdag den 15.
Fredag den 17.
Tirsdag den 21. juni


Mandag - torsdag  11.30 - 16.30
Fredag 11.30 - 15.30 
- Eller efter aftale


 

Vibeke Engelsen

Find gravstenen til din kære i Fredericia

 
På Vejlevej 53 finder du vores afdeling i Fredericia. Her har stenhuggeren med behørig respekt for kirkegårdskulturen i området skabt en tidssvarende udstilling af gravsten – lige fra traditionelle gravsten til personlige monumenter.
 
Det betyder, at du allerede fra du træder hen mod indgangen får inspiration til, hvordan gravstenen til din kære skal se ud.
 
Ligeledes finder du i Fredericia-afdelingen en stor indendørs udstilling af gravsten og eksempler på, hvordan et gravsted kan se ud.
 
Når du træder ind af døren, bliver du mødt af vores venlige medarbejder, som hjælper dig med at finde en gravsten, der er i afdødes ånd.
 
Du vil opleve interesse for personen, der er gået bort, for vores erfaring er, at gravstenen får stor betydning for de pårørende – det er den, vi retter vores sorg mod og den, der er vores sidste minde om en person, vi har elsket.
 
Du er altid velkommen til at komme forbi vores afdeling i Fredericia og få hjælp til at vælge gravsten. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe direkte til Fredericia-afdelingen på telefon 75 95 90 11.

Du får et billede af gravstenens udtryk hos stenhuggerne i Fredericia

 
Danske Stenhuggerier har skabt en online gravstensdesigner, så du og andre pårørende får et helt præcist billede af gravstenens udtryk.
 
Du kan prøve den, inden du besøger stenhuggeren i Fredericia, eller du kan vælge at lade stenhuggeren hjælpe dig, når du besøger butikken.
 
Gravstensdesigneren er din tryghed for, at du får et præcist billede af gravstenen – og at du har mulighed for at sende billedet til andre pårørende, der måske ikke kan være i Fredericia fysisk.

Gravstedet er mindernes holdeplads

 
Gravstedet og gravstenen er der, vi kanaliserer vores sorg og vores minder hen, når vi mister et menneske.
 
Derfor får du i vores afdeling i Fredericia – såvel som i alle vores andre afdelinger – altid grundig rådgivning i den helt rette gravsten til afdøde. Og vi stopper først, når du er helt tilfreds med gravstenen.
 
Vil du kigge på mulighederne, inden du besøger os på Vejlevej 53 i Fredericia, får du et overblik på vores hovedside: Gravsten.
 
På gensyn hos Danske Stenhuggerier – minder & mennesker.
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866