Find lokalt stenhuggeri

Om Danske Stenhuggerier

Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. En gravsten giver plads til at sige farvel. Den er med til at skabe et frirum, hvor pårørende og venner kan bearbejde tabet og rumme sorgen efter et dødsfald.
 
Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi leverer som de eneste de særligt hårdføre og vejrbestandige granitsten fra Bornholms stenbrud – og vi har også markedets største udvalg af øvrige kvalitetssten.
 
Som stenhuggere sætter vi en ære i at kunne opfylde både afdødes og pårørendes særlige ønsker. Med mere end 60 bemandede afdelinger over hele landet kender vi de særlige lokale traditioner og lokale bestemmelser, som der skal tages højde for, når man udformer en personlig gravsten eller andre mindesmærker.
 
Danske Stenhuggerier tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere. Vi har altid flere lærlinge ansat, og vi lægger vægt på at fastholde, udvikle og udbrede kendskabet til stenhuggerfaget som ægte håndværk med rødder i dansk tradition. Vi bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
 
Virksomheden blev etableret i 1983 og er dansk privatejet.
 
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866