Find lokalt stenhuggeri

Vesterbro Stenhuggeri hos Britt Dahlgren - Aarhus

Britt Dahlgren, Tlf: +45 86 13 59 24
Vesterbro Stenhuggeri

Velkommen til Danmarks mest moderne og inspirerende stenhuggeri.
Vesterbro afdeling har ligget på adressen i mere end 100 år, men fremstår i dag som landets mest moderne, med indendørs inspirationsudstilling og ny teknologi, der kan hjælpe kunderne med at vælge.

Minder og Mennesker
Sæt god tid af, til den vigtige samtale med vores rådgivere. Det er vigtigt, at vide noget om afdøde for at kunne foreslå en personlig og individuel løsning, der kan bevarer minderne. Minder er det dyrebareste vi har. De er en del af vores egen identitet og selvforståelse og betyder meget, når vi skal leve videre efter et stort tab.


Teknologien hjælper med at beslutte
Udkast til stenen udføres i samarbejde mellem kunde og rådgiver. Her kan stenen ses digitalt i fuld størrelse og man kan deltage i påføring og valg af inskription og dekoration. Når idéerne er visualiseret på skærmen, kan de sendes på mail til andre pårørende, som ønskes inddraget i beslutningen, i forbindelse med besøget.
Adresse
Thorvaldsensgade 26
8000 Aarhus C
tlf: +45 86 13 59 24
vesterbro@stenhuggeri-as.dk
Har personlig betjening
Har indendørs udstilling m. personlig betjening
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Åbningstider:
Mandag og tirsdag kl. 10.00 - 16.00
Onsdag kl. 10.00 - 18.00 - i juli 10.00-16.00
Torsdag og Fredag kl. 10.00 - 16.00
Lørdag kl. 10.00 - 12.00 - dog ikke i juli.
 


NYHED - Hjemmebesøg

Ring på telefon 86 13 59 24 og aftal tid.


 

Britt Dahlgren

Find den helt rette gravsten hos vores stenhuggerier i Aarhus

 
Hos Danske Stenhuggeriers afdelinger i Aarhus - enten Vesterbro-afdelingen (den, du er på nu), Viby-afdelingen eller Egå-afdelingen – får du hjælp til at finde den helt rette gravsten til personen, der er gået bort.
 
Vores afdelinger i Aarhus har hjulpet kunder med at finde individuelle gravsten i mere end 100 år. For dig betyder det, at du er sikker på at få hjælp og rådgivning af en erfaren medarbejder – og at gravstenen, du ender med at vælge, er helt i afdødes ånd.
 
Når du besøger et af vores stenhuggerier i Aarhus, mødes du af en stor og smagfuld indendørs eller udendørs udstilling af gravsten og gravstedstilbehør.
 
Du får tid og ro til at gå rundt og kigge og lade dig inspirere, og når du er klar, hjælper en medarbejder dig med at designe gravstenen i vores online gravstensdesigner.
 
Under samtalen om gravstenens udtryk vil vores medarbejder spørge ind til personen, der er gået bort. Det gør vi, fordi gravstenen for evigt vil være dit minde om din kære. Minder er det dyrebareste, vi har, og vores minder bliver en stor del af vores identitet og selvforståelse – og de betyder meget, når vi skal leve videre efter et stort tab.
 
Når mødet er færdigt, har du fået visualiseret gravstenen på skærmen, og du har mulighed for at sende udkastet til andre pårørende, der måske ikke har mulighed for at deltage på mødet i Aarhus.
På den måde får du tryghed for, at alle får deres besyv med – så mindet om din og jeres kære bliver helt rigtigt.
 
Her finder du dit lokale Aarhus-stenhuggeri, og du kontakter afdelingen ved at ringe på det direkte telefonnummer. Du er også meget velkommen til blot at kigge forbi inden for Aarhus-afdelingernes åbningstider.
 

Kom til vores to andre Aarhus-afdelinger

 
 

Måske du ønsker at forberede dig hjemmefra?

 
Før du besøger en af vores afdelinger i og nær Aarhus, har du måske et ønske om at forberede dig.
 
I det tilfælde har du mulighed for at benytte dig af vores online gravstensdesigner – samme program, som vores medarbejdere bruger, når du kommer til personlig vejledning.
 
På den måde får du i dine trygge rammer mulighed for at tage indledende stilling til, hvordan gravstenen til din kære skal se ud.
 
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866