Find lokalt stenhuggeri

Hillerød Stenhuggeri v. Susanne Lind Rasmussen - Nordsjælland

Susanne Lind Rasmussen, Tlf: +45 48 26 05 28

Her er Susanne Lind Rasmussen

Susanne Lind Rasmussen er klar til at tage imod dig i vores afdeling i Hillerød
Hillerød Stenhuggeri

Den lokale stenhugger er garant for en lokal løsning

Gravsten og kirkegårde er forskellige fra region til region. Hos Hillerød Stenhuggeri kender man sine kirkegårde indgående og kan tilbyde den rigtige løsning, uanset om man søger et moderne udtryk på gravstenen eller vil have en traditionel og sædvanlig udførsel.

Se inskriptionen på stenen
Rådgiveren udfører gerne et digitalt billede af løsning med inskription på computeren. Det kan man tage med hjem til nærmere overvejelse eller det kan sendes pr. e-mail til andre pårørende, som man ønsker at diskutere sagen med, inden den endelige beslutning.
Adresse
Københavnsvej 28
3400 Hillerød
tlf: +45 48 26 05 28
hilleroed@stenhuggeri-as.dk
Har personlig betjening
Har indendørs udstilling m. personlig betjening
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Åbningstider:
Man - Fre 11.00 - 16.00
Eller efter aftale. 

Se vores store indendørs udstilling
af gravstedstilbehør.

Susanne Lind Rasmussen

Gravsten hos Hillerød Stenhuggeri

 
Hos Hillerød Stenhuggeri får du erfaren rådgivning i gravsten og gravstedstilbehør. Det vigtigste for os er, at du får en gravsten til afdøde, som repræsenterer den person, vedkommende var – og som minder dig om det menneske, du holdt af.
 
Særligt for stenhuggeriet i Hillerød er, at du finder en stor indendørs udstilling af gravsten og gravstedstilbehør, der tjener som inspiration til din kæres sidste hvilested. Du ser lidt billeder af den flotte udstilling i Hillerød herover.
 
Du er meget velkommen til at besøge os inden for vores åbningstider eller til at ringe på telefon 48 26 05 28 for at aftale en tid, hvor du får vejledning til gravstenen.

Den perfekte gravsten – vores fornemste opgave

 
Hos Hillerød Stenhuggeri vil vi gerne garantere dig, at vi gør vores ypperste for, at gravstenen bliver præcis efter dit og/eller afdødes ønske.
 
Derfor vil du også opleve, at vores medarbejder stiller dig spørgsmål om afdøde – om vedkommende for eksempel havde en speciel interesse eller noget, han eller hun holdt særligt af. Det hjælper dig i din proces med at designe en helt personlig gravsten i afdødes ånd.
 
Det er vores erfaring, at gravstedet og gravstenen er de efterladtes mindestation – dér, hvor de mindes, sørger og bearbejder deres sorg. Derfor er det vigtigt for os, at gravstenen bliver præcis, som du ønsker.

Traditionel eller unik gravsten – du bestemmer

 
På vores hovedside for gravsten finder du en oversigt over alle de gravsten, du har mulighed for at vælge imellem hos os.
 
Du finder både de mest traditionelle gravsten og de gravsten, der er unikke, ligesom at du finder de helt storslåede monumenter. På den måde har du mulighed for at danne dig et indtryk af de mange forskellige gravsten, inden du besøger vores afdeling i Hillerød og får personlig vejledning.
 
Eller kontakt Hillerød Stenhuggeri ved at ringe på telefon 48 26 05 28.
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866