Skip til indholdet

Danske Stenhuggerier
Aalborg Vesterbro

Velkommen til Aalborg Stenhuggeri

Aalborg Stenhuggeri – det lokale kendskab
Diana Pedersen fra Aalborg Stenhuggeri er lokalt forankret i Aalborg. Gennem en hel generations arbejde med gravsten til områdets kirkegårde giver dette en god indsigt i lokale traditioner og sædvaner inden for kirkegårdskulturen. Til stor hjælp for vores kunder, når den rigtige gravsten skal vælges.

Inspirationen udefra
Aalborg Stenhuggeri er en del af Danske Stenhuggerier, og dette betyder for vore nordjyske kunder, at stenhuggeriet altid er klar med nye tendenser og muligheder til fornyelse på kirkegårdene.

Den vigtige samtale
Besøg Aalborg Stenhuggeri, hvis der ønskes en professionel betjening, hvor der tages udgangspunkt i det behov, du som pårørende har for at mindes din kære. Gravstenen skal stå som værdig minde over den mistede slægtning eller ven, og den fortrolige samtale med rådgiveren er derfor helt afgørende for, at resultatet bliver rigtigt.

Vi tilbyder designforslag 
Hos Aalborg Stenhuggeri tilbyder vi at udføre inskriptionen på et billede af den valgte sten på computer. Det kan gøre det lettere at vælge mellem to sten, men også være en måde at involvere flere pårørende, så designet kan sendes via mail, inden den endelige beslutning træffes. Design din egen gravsten, næsten alt kan laves efter ønske.

Andre produkter
Vedrørende andre produkter henviser vi til vores afdeling i Nørresundby, som er specialister og kan lave alt inden for bordplader, belægning, fliser, trapper, vandkunst, havepynt og reparationsopgaver.

Diana Pedersen

Vesterbro 40
9000 Aalborg

Tel: +45 98 12 33 00
aalborg@stenhuggeri-as.dk

Find vej

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 16.30
Tirsdag: 10.00 - 16.30
Onsdag: 10.00 - 16.30
Torsdag: 10.00 - 16.30
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 12.00

Eller efter aftale.
Vi har personlig betjening.

I butikken kan du få rådgivning og hjælp

SE EKSEMPLER PÅ GRAVSTEDER

Se eksempler

DESIGN GRAVSTEN

Her kan du selv designe gravstenen - lige fra valg af type, farve, størrelse og til dekoration og tekst.
Efterfølgende kan du sende dit design til os og få en pris

Start design

ANDERLEDES OG INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Se eksempler

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor to arbejdsdage.

Når du klikker 'send' på formularen giver du samtykke til, at Danske Stenhuggerier A/S modtager dine indtastede personoplysninger, som udelukkende anvendes med henblik på at besvare din henvendelse. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.