Find lokalt stenhuggeri

Aalborg Stenhuggeri på Vesterbro - Professionel betjening

Diana Pedersen, Tlf: +45 98 12 33 00

Her er Diana Pedersen

Diana er klar til at tage imod dig i vores afdeling i Aalborg, Vesterbro
Aalborg Stenhuggeri – det lokale kendskab
Diana Pedersen fra Aalborg Stenhuggeri er lokalt forankret i Aalborg. Og gennem en hel generations arbejde med gravsten til områdets kirkegårde giver dette en god indsigt i områdets traditioner og sædvaner inden for kirkegårds kulturen. Til stor hjælp for vore kunder når den rigtige gravsten skal vælges.

Inspirationen udefra
Aalborg Stenhuggeri er en del af Danske Stenhuggerier og dette betyder for vore nordjyske kunder, at stenhuggeriet altid er klar med nye tendenser og muligheder til fornyelse på kirkegårdene.

Den vigtige samtale
Besøg Aalborg stenhuggeri, hvis De ønsker en professionel betjening, hvor der tages udgangspunkt i det behov de pårørende har for at mindes afdøde. Gravstenen skal stå, som værdig minde over en mistet slægtning eller ven og den fortrolige samtale med bestyreren er derfor helt afgørende for, at resultatet bliver rigtigt.

Ny elektronik gør sit indtog.
Hos Aalborg Stenhuggeri tilbyder vi at udføre inskriptionen på et billede af den valgte sten, ved hjælpe af computer. Det kan gøre det lettere at vælge mellem to sten, men også være en måde at involvere flere pårørende, f.eks. ved at sende oplægget via e-mail inden man træffer den endelige beslutning. Design din egen gravsten, næsten alt kan laves efter ønske.
Kom og få en unik oplevelse
 
Adresse
Vesterbro 40
9000 Aalborg
tlf: +45 98 12 33 00
aalborg@stenhuggeri-as.dk
Har personlig betjening
Har indendørs udstilling m. personlig betjening
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Åbningstider:

Mandag - torsdag 10.00 - 16.30
Fredag 10.00 - 16.00
Lørdag 10.00 - 12.00
eller efter aftale
Diana Pedersen
Andre produkter
Vedrørende andre produkter, henviser vi til vores afdeling i Nørresundby, som er specialister og kan lave alt inden for bordplader, belægning, fliser, trapper, vandkunst, havepynt og reparations opgaver.

Stenhuggerier i Aalborg – 3 forskellige afdelinger

 
Hos Danske Stenhuggeriers afdelinger i og nær Aalborg får du hjælp og vejledning til at finde gravstenen, der afspejler personen, som er gået bort. Lige nu er du på siden for afdelingen Aalborg - Vesterbro, og vi har også to andre afdelinger i Aalborg: Nørresundby Sten- og Billedhuggeri og Nibe Stenhuggeri.
 
Når du besøger vores stenhuggere, bliver du mødt af en medarbejder, som er dybt forankret i Aalborg. Vores medarbejdere har stor indsigt i områdets traditioner og sædvaner inden for kirkegårdskulturen, og det er din tryghed for, at du får kompetent vejledning i at finde den helt rette gravsten.
 
Hos vores stenhuggerier i Aalborg er samtalen med dig i centrum – og dine behov for at mindes afdøde er afgørende. Du er omdrejningspunktet, og gennem dyb og fortrolig samtale finder vi sammen frem til udtrykket på gravstenen.
 
For dig betyder det, at du får professionel vejledning og ikke mindst ro i maven over, at du har valgt en gravsten, der ærer personen, du vil mindes.
 
Du er meget velkommen til at besøge et af vores stenhuggerier i Aalborg inden for åbningstiderne. Har du ikke mulighed for at komme inden for åbningstid, ringer du blot til afdelingens direkte telefonnummer, og så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Hos stenhuggerierne i Aalborg finder du en stor indendørs eller udendørs udstilling af gravsten

 
Særligt ved Aalborg Stenhuggeri (denne afdeling) og Nørresundby Sten- og Billedhuggeri er, at du finder en stor, indendørs udstilling af gravsten, inspiration til gravstedet og en lang række tilbehør til gravstedet. I Nibe Stenhuggeri finder du en flot, udendørs udstilling.
 
Det betyder, at du i ro og mag har mulighed for at gå rundt og kigge på de mange udstillinger, danne dig et indtryk af, hvad du ønsker, og derefter tage fat i en medarbejder, der hjælper dig med at nå frem til det endelige udtryk.
 
Sammen med medarbejderen designer du gravstenen i vores online gravstensdesigner, og du får et billede af, hvordan gravstenen kommer til at se ud, når den er færdig. Som en ekstra fordel har du mulighed for at sende billedet til andre pårørende, der måske ikke har mulighed for at deltage på mødet i Aalborg.
 
Har du lyst til selv at prøve at designe gravstenen, inden du besøger et af vores stenhuggerier i Aalborg? Så klik på knappen nedenfor og begynd designet allerede nu.
 
Gå til gravstensdesigneren »

På gensyn hos Danske Stenhuggerier i Aalborg.
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866