Find lokalt stenhuggeri

Horsens Stenhuggeri - Gravsten og kunst skulpturer

Finn Sørensen, Tlf: +45 75 64 14 66

Her er Finn Sørensen

Finn er klar til at tage imod dig i vores afdeling i Horsens
Horsens Stenhuggeri

Tradition og fornyelse skal gå hånd i hånd
Nye udtryk er nødvendigt, fordi vi hele tiden selv forandrer os som mennesker. Det skal imidlertid ske med behørig respekt for den tradition og sædvane som den kirkegård, hvor stenen skal stå, repræsenterer.
Det gør lokal forankring meget vigtig. Man skal kende sine kirkegårde indgående om forstå deres klausuler og servitutter. Det er man sikker på er i orden, når man går til den lokale stenhugger.

Specialopgaver
Horsens Stenhuggeri producerer først og fremmest gravsten. Men stenhuggernes mangeårige virke har også givet opgaver indenfor bygningsarbejde og kunst/skulpturer, der kan opleves i lokalområdet.
Adresse
Strandkærvej 42
8700 Horsens
tlf: +45 75 64 14 66
horsens@stenhuggeri-as.dk
Har personlig betjening
Har indendørs udstilling m. personlig betjening
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Åbningstider:

Mandag - Fredag 11.00 - 16.30
Eller efter aftale. 
 

Finn Sørensen

Horsens Stenhuggeri

 
Hos Horsens Stenhuggeri får du en stenhugger med stor respekt for det traditionelle – og også med en nytænkende tilgang. Vi hjælper dig med at finde den gravsten, der på én og samme tid repræsenterer personen, der er gået bort, og som samtidig går hånd i hånd med den tradition og sædvane, der er på kirkegården, hvor stenen skal stå.
 
I Horsens Stenhuggeri får du en stenhugger med stort lokalt kendskab, og det er din tryghed for, at alt er i orden, når du vælger os som din stenhugger.
 
Gravstenen er mindernes holdeplads, og derfor garanterer vi dig, at du får grundig hjælp og vejledning til at vælge den helt rette sten til din kære.
 
En gravsten kan have mange udtryk, alt efter hvilken person, den skal repræsentere. Måske ønsker du en traditionel sten – måske ønsker du et overdådigt monument?
 
Uanset hvad er vores fornemste opgave at guide dig til det helt rette udtryk på gravstenen, så du og andre pårørende fremadrettet får et sted, hvor I mindes personen, der stod jer nær.

Få inspiration hos din stenhugger i Horsens

 
I Horsens stenhuggeri finder du en stor, indendørs udstilling, hvor der er masser af inspiration at hente til gravstedet.
 
Når du træder ind i stenhuggeriet i Horsens, bliver du mødt af lyse og indbydende lokaler. Endvidere ser du mange eksempler på, hvordan en gravsten og et gravsted kan designes – lige fra den lille urnegrav med en enkelt trædesten til det store familiegravsten med monumenter, der knejser over gravstedet.

Du får altid hjælp og rådgivning hos din stenhugger i Horsens

 
Det er vores erfaring, at gravstenen har stor betydning for dem, der bliver efterladt. En gravsten er en måde, hvorpå du og andre pårørende ærer afdøde, og den tjener som fysisk holdepunkt for sorgen og minderne.
 
Derfor vil du også opleve, at vores medarbejder stiller dig spørgsmål om afdøde – om vedkommende for eksempel havde en speciel interesse eller noget, han eller hun holdt særligt af. Det hjælper dig i din proces med at designe en helt personlig gravsten i afdødes ånd.
 
Du er meget velkommen til at besøge os på Strandkjærvej 42 i Horsens inden for vores åbningstider. Har du behov for at mødes uden for Horsens Stenhuggeris åbningstider, ringer du blot til os på telefon 75 64 14 66, og så aftaler vi nærmere.
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866