Find lokalt stenhuggeri

Vejle Stenhuggeri v. Ulla Thomasen - Gravstensspecialist

Ulla Thomasen, Tlf: +45 76 40 04 54

Her er Ulla Thomasen

Ulla er klar til at tage imod dig i vores afdeling i Vejle
Vejle Stenhuggeri

Trekantsområdets gravstensspecialist
Vi har trekantområdets største udvalg af gravsten med et udvalg der spænder fra traditionelle løsninger til nyfortolkninger og alternative sten, der kan bevare minderne om afdøde. Find den rigtige sten i samarbejde med vores erfarne medarbejder eller få tilpasset stenen til netop den løsning der bedst bevarer minderne om den person man har mistet.


Gravsten drejer sig om minder.
Det er en god idé at sætte tid af til en grundig snak om afdøde og hvordan man har behov for at mindes. Det hjælper til at finde den rigtige løsning på et meget vigtigt produkt, der skal bruges til gode minder i mange år. Gravstenen bliver et fysisk sted, hvor man kan bevare lidt at identiteten af afdøde og den bliver dermed en god hjælp til at komme videre i livet.
Adresse
Sydkajen 2 A
7100 Vejle
tlf: +45 76 40 04 54
vejle@stenhuggeri-as.dk
Har personlig betjening
Har indendørs udstilling m. personlig betjening
Se kort Kontakt stenhugger
Se kort

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og vi
kontakter dig hurtigst muligt
Navn:
*
Telefonnummer:
*
Email:
 
Besked:
 
Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Åbningstider:

Mandag - torsdag 11.00 - 16.30
Fredag 11.00 - 16.00

Eller efter aftale

 

Ulla Thomasen

Find gravstenen i Vejle

 
I Vejle Stenhuggeri får du hjælp og rådgivning til at finde gravstenen, der passer til mennesket.
 
Du får Trekantområdets gravstensspecialist, og hos os finder du også områdets største udvalg af gravsten – lige fra de traditionelle sten til nyfortolkninger og alternative sten, der bevarer minderne om den afdøde.
 
Du vælger, om du vil gå den traditionelle vej, eller om du vil have en helt unik gravsten til afdøde – og du får naturligvis hjælp til valget af gravsten af vores medarbejder i Vejle-afdelingen.
Særligt for Vejle Stenhuggeri er, at du finder en stor indendørs udstilling, hvor du får inspiration til både gravstenens og selve gravstedets udtryk.
 
Foretrækker du at danne dig et overblik, inden du besøger Vejle Stenhuggere, finder du en lang række gravsten her på hjemmesiden. Du får også mulighed for at designe den selv, så du får et helt konkret billede af den færdige sten.
 
Du finder vores gravstensdesigner ved at klikke på linket her: Gå til gravstensdesigneren »
 
Du er også meget velkommen til at besøge Vejle Stenhuggeri og få hjælp lige fra starten. Kan du ikke i vores åbningstid, så ring på telefon 76 40 04 54, og så aftaler vi en tid, der passer dig.

Gravsten der afspejler afdødes identitet

 
Når du kommer ind i Vejle Stenhuggeri, vil du i samarbejde med vores erfarne medarbejder finde det rette udtryk til gravstenen.
 
Vores erfaring er, at mange vælger et design, der på den ene eller anden måde afspejler afdødes identitet. Var han eller hun særligt interesseret i noget specielt, eller havde personen et unikt karaktertræk? Dette er muligt at afspejle i afdødes gravsten – og du som pårørende får en gravsten, der ærer afdøde.

Uendelige muligheder for gravsten i Vejle

 
Vi tilbyder dig en lang række muligheder, så gravstenen bliver så personlig, som muligt. For eksempel kan du vælge at få et porcelænsfoto af afdøde på stenen. Der er et væld af symboler og motiver, du kan vælge imellem, ligesom at vi tilbyder individuelle motiver.
 
Vores medarbejder i Vejle hjælper dig også med at finde frem til den helt rette efterskrift, såfremt du ønsker en sådan på gravstenen.
 
Kort sagt er mulighederne for at ære afdøde uendelige. Kom ind i Vejle Stenhuggeri og få hjælp til gravstenen – så får du tryghed velvidende, at du og andre pårørende får en holdeplads til jeres minder.
Vælg
gravsten
Tilbehør
Find lokalt
stenhuggeri
Spørgsmål
 & svar
Om os
Kontakt os
Administration:
Danske Stenhuggerier A/S
Malervej 1
8766 Nørre-Snede
 
Telefon: +45 70 225 650
E-mail: danske@stenhuggeri-as.dk
   
Danske Stenhuggerier | Malervej 1 | 8766 Nørre Snede | Tlf.: 75771866